Min Bænk i Abisko som e-Bog

Min gode ven, forfatteren og forlæggeren Steffen Kjær, Alpine Avenue med hovedsæde på Venø, og jeg knokler i disse dage på at få min vandrebog om ferielivet i Ødemarken: “Min Bænk i Abisko” ud som eBog. Hvert år spørger folk efter bogen, som for år siden er udsolgt fra forlaget. Men dog står på over […]

Min Bænk i Abisko som e-Bog

Min bænk i Abisko

Min gode ven, forfatteren og forlæggeren Steffen Kjær, Alpine Avenue med hovedsæde på Venø, og jeg knokler i disse dage på at få min vandrebog om ferielivet i Ødemarken: “Min Bænk i Abisko” ud som eBog.

Hvert år spørger folk efter bogen, som for år siden er udsolgt fra forlaget.
Men dog står på over 200 biblioteker.

En dag sagde Steffen til mig: HVorfor laver du ikke en eBog af din klassiker. Så kan folk oven i købet tage den med i fjeldet på deres eBogslæser uden at de skal slæbe på tanker på tungt papir
Og måske har manden ret?

Har lige siddet og redigeret nye og gamle billeder.
Og skrevet kapitlet: Ødemarken revisited

Det begynder at tage form. Og vi nåede julehandlen!

Køb bogen her