Følg en hjemløs

Henning Elsner er en ildsjæl. Der er fuldt blus på flammen, og energien smitter. For ildsjælens bedste brændstof er en god sag. Og den har Henning. Han vil samle penge ind til hjemløses og andre socialt udsattes tandlægeregninger. Dårlige tænder er et meget stort problem kan du se, når du køber Hus Forbi, og sælgeren […]

Følg en hjemløs

Henning og Reimer Henning

Henning Elsner er en ildsjæl. Der er fuldt blus på flammen, og energien smitter. For ildsjælens bedste brændstof er en god sag.

Og den har Henning. Han vil samle penge ind til hjemløses og andre socialt udsattes tandlægeregninger. Dårlige tænder er et meget stort problem kan du se, når du køber Hus Forbi, og sælgeren smiler.

Oven i kommer, at der faktisk har været sat penge af på finansloven. Men de er aldrig blevet brugt til bedre tænder, fordi der ikke findes noget godt system til at forene socialt udsatte og tandlæger.

Det råder Henning nu bod på. Han vil samle ind til tandpleje for socialt udsatte ved at cykle Danmark Rundt i 6 måneder for at synliggøre problemet og samle penge ind. 6.000 km på et halvt år er ambitionen.

Der vil ikke være det torv, den varmestue, det storcenter og den naturcamping og det krat i vores skønne land, som ikke får besøg af Henning.

TANDHJULET kalder han projektet. Vi har koblet ham sammen med HUS FORBI, de hjemløses blad. Her vil Henning rapportere hver måned. Første gang i maj-nummeret, som er startskuddet for Tandhjulet.

Og her på DENNE Facebookside kan du følge Henning “live” med opdateringer og reportager i en dagbog fra de danske landeveje.

FØLG EN HJEMLØS

Og pengene, der samles ind, går direkte ind på bankkonto, som står her ovenfor – og køres af Kirkens Korshær, som sørger for at hver en krone gavner socialt udsattes tandpleje.

Henning er manden i marken. Jeg er med i en lille kampagnegruppe bag TANDHJULET.

Og Henning har travlt. Vi har lige købt et domænenavn. Så en hjemmeside er på vej op. Indsamlingskontoen er under oprettelse.
Cykel og cykelvogn skal shines op hos Ritter Cykler (sponsor) i Lyngby i morgen, under kyndig supervision af Jesper Skibby.
Henning har skaffet bredbånd- og telesponsor. Strømmen til opladninger kommer fra solceller på cykelanhængeren.

Alt det skal vi nok holde jer orienteret om som de første. Kampagnen skydes igang 1. maj. Så er alt på plads.

Kig på Hennings video fra Danmarksturen 2013. Den er lidt længere nede på siden.

Da kørte Henning vreden ud af kroppen efter en social kolbøtte. Nu sætter han sig i spidsen for en indsamling.

Følg en hjemløs. Støt ham!

Venlig hilsen
Reimer Bo
Tandhjulet